Årets arkitekturfestival oppsummert

02. – 13. August 2021

Med 30 studenter fra arkitektur, interiør- og lanskapsarkitektur

 

Se en grafisk oppsummering i vår instagram historie

Årets Arkitektstudenter i Hurtigpraksis ble det samlet 30 studenter fra fem ulike studier. Det var rekordmange søkere og vi ble begeistret over å se så mange engasjerte og kloke studenter som ville delta i år. Vi var åtte arrangører som satt i gang årets workshop og jobbet og med å forbedre den visuelle profilen.

Tusen takk for to utrolig fine uker sammen med deltagerne, kontorene, bedriftene, organisasjonene og sponsorene. Uten dere ville ikke Hurtigpraksis blitt en stor suksess, og etter årets workshop sitter vi arrangører igjen med en fantastisk god følelse og er glad vi fikk muligheten til å arrangere i år.

Årets tema var fremtidens arkitekter og sammen med det hadde vi ulike små oppgaver der studentene skulle bruke sine kreative sjeler og levere en åpenbaring (i fri form) de fikk gjennom de to ukene med kontorbesøk og befaring. Det var utrolig gode innspill og tanker fra deltagerne som ble vist gjennom deres åpenbaringer. Det var og utrolig gøy å se at deltagerne var kritiske, stilte spørsmål og viste et godt engasjement i hva de ble vist.

Vi håper at deltagerne og kontorene vi besøkte er like fornøyde som vi er og vi ønsker alle lykke til videre med studier og jobb.

Hilsen arrangørene 2021:

Sigurd, Anne Marte, Mikael, Charlotte, Zeri, Ella, Karla og Ida.

Årets deltakere:

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share