Torsdag 6. august 2020

Torsdag 6. august 2020

Hurtigpraksis dag 4  ⎸Koi Fargestudio  ⎸Edit Atelier  ⎸OsloTre   ⎸Rå Arkitektur  

Edit/Atelier er et ungt innovativ og internasjonalt kontor som arbeider med landskap, urbanisme og arkitektur. Kontorets prosess er åpen, grenseløs og ønsker å skape synergieffekt mellom ulike miljøer. De har stort fokus på å finne løsninger som ikke går på bekosning av naturen og de naturlige systemene som gir liv til oss alle. Deres bidrag til utstillingen «History in Practice» arrangert av OAF er en illustrasjon av jordklodens klimaendringer. Denne viser kontorets fokus på å kartlegge og formidle informasjon for å lettere kunne velge ut de viktigste verdiene og ta gode valg videre i prosjektene.

2fb30021645465b7b3293de9bfa5b1dc

Rå arkitektur er et ungt Oslo-basert kontor. De innleder hvert enkelte prosjekt med et dypdykk i konteksten, meningen og behovet bak prosjektet. Dette bruker de så som startpunkt for videre arbeid. Kontoret har tegnet en rekke boliger og hytter, men også kunstmuseum og et produksjonssenter for biogass.

92176586_108887920772940_6529655646445371392_o

 OsloTre arbeider med arkitektur, interiør og byggeteknikk med tre. De har fokus på sunne, solide og naturlige trekonstruksjoner, bruk av bioklimatiske prinsipper og naturlig ventilasjon. De jobber både innenfor nybygg, påbygg og rehabilitering, i liten og stor skala. OsloTre har ved flere anledninger samarbeidet med større kontorer og har fått realisert mange spennende prosjekter, blant annet Valle Wood, Sauna i Lofoten og ikke minst en rekke hytter og bolighus.

Oslotre_JOA_7553-Edit

Koi Fargestudio er Norges første multidisiplinære fargestudio. Deres mål er å bidra til bedre fargesetting innenfor arkitektur, byrom, interiørarkitektur, grafisk design og produktutvikling. De tilbyr kurs, rådgivning, utvikling og strategisk veiledning. Blant de ansatte finner vi interiørarkitekter, møbeldesignere, grafiske designere og fargedesignere. Sammen utgjør de en fagsterk helhet og har arbeidet med blant annet prosjekter som Sameiet Badebakken, Signo Conrad Svendsen avlastningshjem for døve og blinde, konseptbutikken til Hasla Jewelry og Hebekk skole.

KOI_Fargestudio_EA_Badebakken_drone0013_web-2048x1377

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share