Lørdag 8. august 2020

Lørdag 8. august 2020

Hurtigpraksis dag 6  ⎸Arkitekturmuseet  ⎸SALT  

Arkitekturmuseet har Norges største samling av arkitektur, med tegninger, modeller, bilder og gjenstander. Vi vil få en guidet omvisning i utstillingen Boligideer som tar for seg boligarkitekturen i Norge de siste 100 årene. Det vil også være mulig å besøke museets øvrige utstillinger. 

 

SALT er en kulturarena ved kaikanten i Oslo. Her finner vi scene, streetfood, kunst og sauna. Området er bygget opp av arktiske pyramidekonstruksjoner basert på de tradisjonelle hesjene som brukes til å tørke tørrfisk. Prosjektet er tegnet av arkitekten Sami Rintala fra Rintala Eggertsson Arkitekter. SALT definerer seg selv som et nomadisk kunstprosjekt, og vil etter oppholdet i Oslo flytte videre. Opprinnelig ble prosjektet reist på Sandhornøya i Nordland og har tidligere besøkt Bergen. 

ESL-Salt-Melissa_Horn_030818_0297-Endre_Lohne-19

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share