2020

Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre Hurtigpraksis 2020 mulig! Både arkitektkontorer med arkitekter, landskapsarkitekter, interiørarkitekter, planleggere og mer, sponsorer og deltakere. Vi i arrangørteamet satte utrolig pris på å få lov til å bli kjent med dere alle sammen.

Årets utgave av Arkitektstudenter i Hurtigpraksis ble litt annerledes på grunn av korona, men samtidig klarte vi å sørge for at dette ikke gikk utover kvaliteten på arrangementet. Vi fikk samlet studenter fra alle de arkitektrelaterte studiene, og fra skoler i både inn- og utland. Ved å være litt kreative med tid, sted og gruppesammensetning fikk vi også til å besøke eller få besøk av mange forskjellige typer kontorer.

For å tilpasse oss situasjonen valgte vi i år å arrangere en skrivekveld for deltakerne i stedet for å arrangere en åpen debattkveld. Her fikk de alle muligheten til å diskutere med arkitekter og skribenter mens de selv ble tvunget til å gjøre seg opp en mening om det de hadde opplevd i løpet av de to ukene med Hurtigpraksis. Dette syntes vi fungerte utrolig godt, og det var gøy å se at deltakerne ble mer og mer nysgjerrige, kritiske og reflekterende gjennom arrangementet. Og er det noe vi trenger så er det tenkende arkitekter, som tør å kjempe for sine idealer.

Vi håper at deltakerne og kontorene vi besøkte hadde et minst like godt utbytte av besøkene som vi hadde og vi ønsker alle lykke til videre!

Hilsen Guro, Maren Lovise og Theodor,

Arrangører Arkitekstudenter i Hurtigpraksis 2020

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share