Hurtigpraksis Supersponsorer | AFAG | AHO

Hurtigpraksis Supersponsorer | AFAG | AHO

Vi vil takke våre to supersponsorer AFAG og AHO for deres ekstra støtte som har vært til god hjelp under gjennomføring av Arkitektstudenter i Hurtigpraksis 2019. Uten dere ville vi ikke fått arrangert hurtigpraksis frivillig og gratis for det femte året på rad for arkitektstudenter og landskapsarkitektstudenter fra hele landet!

AFAG logo solid sort

Vi er glade over at AFAG igjen i år, er med som sponsor av Arkitektstudenter i Hurtigpraksis!

Arkitektenes fagforbund er fagforbundet for deg som studerer til en mastergrad i arkitektur, landskapsarkitektur, interiørarkitektur, design, planlegging eller tilsvarende.

De jobber for gode lønns- og arbeidsvilkår for arkitekter og designere i Norge, og bistår med juridisk rådgivning i forbindelse med lønns- og arbeidslivsspørsmål. De erfarer at de aller fleste arkitektkontorer anser deltids- eller heltidsansatte studenter som verdifulle bidragsytere på arbeidsplassen i kortere eller lengre perioder.

Samtidig er de opptatt av at studentene har gode lønns- og arbeidsvilkår i arbeidsforholdet. Som studentmedlem i AFAG er du alltid velkommen til å ta kontakt for spørsmål om lønn og arbeidsforhold hvis du velger å jobbe under studietiden. De hjelper deg med alt fra tips til hvordan du søker deltidsjobb eller praktikantstilling, til å lese gjennom og gi tilbakemelding på din arbeidskontrakt.

Du kontakter AFAG ved å sende en e-post til post@afag.no eller ringe 23 33 24 80.
Du melder deg enkelt inn i AFAG her:
www.afag.no/bli-medlem.

Er du ekstra engasjert kan vi også anbefale på bli studentkontakt for AFAG. Slik som tidligere hurtigpraksis arrangører fra 2018 Tuva Andersen fra NTNU og Kamila Loba fra KADK. AFAG har ti studentkontakter fordelt på alle universiteter og skoler som tilbyr høyere utdanning i arkitektur, planlegging, design og tilsvarende i Norge og ved KADK i København. Studentkontaktene bistår AFAG i det lokale studentarbeidet ved hvert studiested.

AFAG-Eli
De ti studentkontaktene er fordelt på alle universiteter og skoler som tilbyr høyere utdanning i arkitektur, planlegging, design og tilsvarende i Norge og ved KADK i København. Du er alltid velkommen til å henvende deg til studentkontaktene ved ditt studiested. Lurer du på mer kan du også kontakte AFAG sin organisasjonsrådgiver Eli Kindervåg på eli@afag.no

https://afag.no/student/studentkontakter

 

aho_logo_cmyk_300dpi_jpg

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) er en vitenskapelig høgskole som gir utdanning innen arkitektur, arkitekturvern, design, landskapsarkitektur og urbanisme. Skolen tildeler gradene Ph.d. og master i arkitektur, design og landskapsarkitektur. I tillegg tilbyr skolen erfaringsbaserte masterprogrammer.

Som en spesialisert vitenskapelig utdannings- og forskningsinstitusjon er AHO unik. Skolen har godt kvalifiserte studenter og vitenskapelig ansatte, og svært god søkning og gjennomføring. AHO er nasjonalt og internasjonalt anerkjent, oppnår topprangeringer innen flere områder, har stor internasjonal kontaktflate og en tydelig rolle innen våre fagfelt.

AHO tar årlig opp 30 studenter innen landskapsarkitektur, 30 studenter innen design og 60 studenter innen arkitektur (første år), og har totalt rundt 650 studenter og 50 ph.d.-kandidater.

AHO ligger sentralt i Oslo, ved bredden av Akerselva, i vulkan-området med Grünerløkka som nærmeste nabo. Skolen holder til i et gammelt industribygg, spesielt ombygget og tilpasset vår virksomhet.

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share