Hurtigpraksis dag 7 | Tirsdag 6. august | MAD | Grindaker | Reiulf Ramstad

Hurtigpraksis dag 7 | Tirsdag 6. august | MAD | Grindaker | Reiulf Ramstad

Hurtigpraksis dag 7 | Tirsdag 6. august | MAD | Grindaker | Reiulf Ramstad

MAD_ReinventingCities_Rooftops_Final-1810x960
På den syvende dagen av hurtigpraksis får landskapsarkitektstudentdeltakerne en egen kontorpresentasjon og befaring med Grindaker Landskaparkitekter mens arkitektstudentdeltakerne besøker MAD og Reiulf Ramstad. Hos MAD arkitekter blir vi mottat av Kamila Loba tidligere hurtigpraksisarrangør og ansatt i MAD Arkitekter.
Kamila_web-1600x1198
 Etter hennes kjempeinnsats for å videreutvikle arkitektstudenter i hurtigpraksis sin profil på sosiale medier og koordinering av kontorbesøkene fikk hun jobbtilbud som kommunikasjonsrådgiver hos MAD. Kontoret har en variert portefølje av prosjekter, i ulik skala og kategori. Deres mål er å skape unike prosjekter som utvikler seg fra den dynamiske og kreative gruppen som Mad er: Deres praksis er summen av bidragene fra hver ansatt, og nøkkelen er å oppmuntre hver arkitekt til å frigjøre sitt fulle potensial som profesjonelle og kreative personer – og forvente at alle tar ansvaret som følger med. Litt over 60 ansatte er fordelt på tre lokasjoner, hovedkontoret i Nydalen i Oslo, Bergen og Stavanger. Nylig har Mad også satset på landskapsarkitektur, og startet et egen avdeling MUD. Noen av prosjektene kontoret har stått bak er the Mad-Bygget i Barcode, Sørenga 6, og Reinventing cities på Stovner. Hurtigpraksis var heldige å bli tatt imot hos Mad i både 2017 og 2018, og vi er glade for å fortsette samarbeidet!

Alexander_Kiellands_Plass_Damian_Heinisch_014
Grindaker er et lanskapsarkitektkontor som inspirerer og bidrar til en positiv samfunnsutvikling. Gjennom kontorets 60 års erfaring har de erfaring i et marked hvor landskapsarkitekten nærmest er ikke-eksisterende til å bli en selvsagt del i prosjektering av alle typer uterom og dette kontoret har vært en viktig bidragsyter i denne positive utviklingen. Utgangspunktet for alle deres prosjekter, større eller mindre, er alltid stedet og dets karakter og muligheter. Menneskene, brukerne, står i sentrum for utformingen, og respekt for naturen og miljøet er sentralt. Prosjektene skal alltid være realiserbare og av god kvalitet. Med god teknisk og plantefaglig kompetanse, grundighet, lekenhet, begeistring og innlevelse blir gode uteanlegg til. Deres visjon er å være pioneren som løfter landskapsarkitektur til det ledende faget i samfunnsutviklingen.

BNV-15_05@EVE
Reiulf Ramstad Arkitekter er et Oslo-basert arkitektkontor med rundt 25 medarbeidere fra et titalls ulike nasjoner. RRA arbeider ut fra dialogbasert planlegging hvor de ivaretar hver enkelt oppdragsgivers mål og prosjekt på en unik måte. Dette har bidratt til en prosjektportefølje med et bredt spekter av ulike byggeoppgaver: bolig og hytter, skoler og universiteter, sykehjem og kirker, turistveger og samferdsel, kulturhus og byplanlegging. I 2018 fikk vi en kjempeflott befaring til Bygdøynesveien, et nytt boligprosjekt med 18 eksklusive leiligheter som forenes med et historisk parkanlegg gjennom en bevisst bruk av steds- og situasjonstilspasset arkitektur av høy kvalitet. Der den trinnvise utbyggingen av prosjektet ga et innblikk i arkitekturen fra idé til realisering. Vi gleder oss til å gjenta suksessen i år.

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share