Presentasjon av kontor: Bykon!

Presentasjon av kontor: Bykon!

ByKon er også en del av Arkitektstudenter i Hurtigpraksis 2018! ByKon er et kontor som jobber med eiendomsinnovasjon og eiendomsrådgivning.

bycon

I fjor hadde vi en utrolig hyggelig prat med Knut Halvor Hansen om byutvikling, merverdi, mennesker, arkitektur og mye mer. Som utdannet murer og senere daglig leder i ByKon med mange flere verv og stillinger har han mye erfaring innenfor byggebransjen og dermed også mye interessant å dele med oss. Her er et utdrag fra bookleten vi laget i fjor, der praten med Hansen er oppsummert:

For å få til noe understreker han at det er viktig å forstå at ting er mer enn bare kroner/øre. Det er viktig å tenke på hva slags fotavtrykk man setter igjen etter seg. Man må tenke annerledes. Det handler om byutvikling. Man må ta vare på mangfoldet der byen blir utsatt for press. Menneskene som er inkludert i en eiendom er mer spennende enn eiendommen I SEG selv. Det handler om merverdi og inkludering.

Det er ikke annet å gjøre enn å se fram til å møte Hansen igjen mot slutten av opplegget.

37863148_10160561586950257_3555244473019531264_n-e1532544779251.jpg

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share