Presentasjon av kontor: SLA!

Presentasjon av kontor: SLA!

Et arkitektkontor med et grønt hjerte: SLA skal også være med på Hurtigpraksis i sommer!

SLA skaper moderne, tilpasningsdyktige byer som inspirerer samfunn og mangfold gjennom nyskapende bruk av natur, design, bærekraft og teknologi. Naturen er omdreiningspunktet for alt SLA utvikler, tegner og tenker. Naturen setter rammene slik at livet kan foldes fullt ut. På den måten jobber SLA også med det som vokser. Fordi det levende er det som er grunnstoffet i SLA. Arkitektur, masterplaner, byområder og landskap er bare noen av verktøyene de bruker for å ta naturens prosesser i bruk.

 

SLA

De har kontorer i København, Aarhus og Oslo, som sammen danner et tverrfaglig arkitektonisk laboratorium som kontinuerlig strever for å utfordre og utvide grenser for byplanlegging, urbane rom og landskapsarkitektur. Ved å tegne våre sterke nordiske røtter har vi løst mange oppgaver i Danmark, Europa, Asia og Afrika.

 

Nye bydeler blir ofte oppført etter bebyggelsesplaner, hvor byrommene opstår som tomrum mellom bygninger. I Bjørvika foregår planleggingen omvendt.»

 

SLAbeplantningsdetalje_stasjons

 

SLA skriver selv om sitt arbeid i Nye Bjørvika at utviklingsplanen for havnefronten i Oslo og tilhørende sju sentrale byrommene tar utgangspunkt i uterommene. Utviklingsplanen forbinder bymidten med fjorden, utløpet av Akerselva, Sentralstasjonen og den nye Opera. Hvert sted har sin egen identitet, mens et gulv av sort basalt ruller seg ut og danner ett samlet rom for de sju sentrale byrommene, og deres enkelthed gir fleksibilitet med tanke på den fremtidige byutviklingen.

 

 

SLA_bjørvika

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share