Presentasjon av kontor: Rodeo!

Presentasjon av kontor: Rodeo!

Yiha, vi skal på Rodeo! Altså, Rodeo Arkitekters kontor.

Rodeo

Rodeo er en tverrfaglig arkitektonisk praksis grunnlagt i 2007 som har etablert seg i overlappingen mellom design, strategi og forskning, med en portefølje av anerkjente nasjonale og internasjonale prosjekter.

Rodeo_byplan

De har både arkitekter, urbanister og samfunnsvitere ansatt på kontoret, i tillegg til et nettverk av partnere. De tror på at tverrfaglig samarbeid skaper grundigere og mer helhetlige løsninger. De jobber også innenfor flere felter, og har prosjekter som omfatter alt fra private boliger, til service design og analyse og strategi. De har bla. designet nye Furuset Bibliotek og Aktivitetssenter, og laget strategi for et miljø- og kvalitetsprogram for Fornebu Sør.

Rodeo furuset_aksonometri

De nærmer seg større prosjekter fra en rekke vinkler: via arkitektur, design, urbanisme og samfunnsvitenskap. Deres tilnærming til et prosjekt styres av kontekst, og ved utforming f.eks. store kulturelle læringsmiljøer, blir deres blir deres organisering, bruk og og design av bygg og rom analysert og styrket gjennom Rodeos kompetanse i sosial analyse.

Vi gleder oss til å besøke dem, og kanskje ser vi mer til dem i løpet av Hurtigpraksis-ukene også? Følg med!

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share