Presentasjon av kontor: Reiulf Ramstad!

Presentasjon av kontor: Reiulf Ramstad!

Reiulf Ramstad Arkitekter er et Oslo-basert arkitektkontor med rundt 25 medarbeidere fra et titalls ulike nasjoner. RRA arbeider ut fra dialogbasert planlegging hvor de ivaretar hver enkelt oppdragsgivers mål og prosjekt på en unik måte. Dette har bidratt til en prosjektportefølje med et bredt spekter av ulike byggeoppgaver: bolig og hytter, skoler og universiteter, sykehjem og kirker, turistveger og samferdsel, kulturhus og byplanlegging.

rra-kontor.jpg

Det vi gleder oss spesielt til, er at i tillegg til vanlig kontorbesøk, får vi være med på befaring i Bygdøynesveien, et nytt boligprosjekt med 18 eksklusive leiligheter som forenes med et historisk parkanlegg gjennom en bevisst bruk av steds- og situasjonstilspasset arkitektur av høy kvalitet. Den trinnvise utbyggingen av prosjektet vil gi et innblikk i arkitekturen fra idé til realisering.

rra-bolig.jpg

Vi er glade over at Reiulf Ramstad Arkitekter er tilbake i workshopen, og åpner dørene for en nysgjerrig gjeng arkitektstudenter i hurtigpraksis!

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share