Presentasjon av kontor: KIMA!

Presentasjon av kontor: KIMA!

Nå nærmer årets Hurtigpraksis seg med stormskritt, og neste kontor som presenteres er: KIMA Arkitektur!

KIMA

 

KIMA Arkitektur er et arkitektkontor i Oslo, etablert i 2008 av  Inge Hareide, Martin Dietrichson og Kristoffer Moe Bøksle. Med 17 ansatte med fødselsår så sent som 1993 spenner alderen bredt og danner et bra miljø med spennende diskusjoner. Mye erfaring og kunnskap gir samtidig et godt grunnlag for utvikling av komplekse prosjekter, både i form av nybygg og transformasjon/rehabilitering. Dette og mye mer er det som gjør KIMA Arkitektur i stand til å gjennomføre gode, spennende prosjekter av svært variert karakter.

 

KIMA2

 

Fjorårets besøk inneholdt oppgaver og befaring til Gyldendalshuset, Sentralen og Telegrafen, der vi blant annet fikk teste punktsky som verktøy. Disse prosjektene, Arkitektmuseet og flere prosjekter de har vært involvert i er det mulig å lese om på deres nettside.

 

KIMA

 

Vi gleder oss til å besøke KIMA igjen i år og er ikke i tvil om at deltakerne våre vil få mye ut av dette besøket!

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share