Presentasjon av kontor: Vardehaugen!

Presentasjon av kontor: Vardehaugen!

Vardehaugen ble etablert i 2015 av Håkon Matre Aasarød, tidligere partner og medstifter av Fantastic Norway Architects. De er et Oslobasert kontor som jobber med et mangfoldig utvalg av prosjekter og klienter; alt fra private hus, til offentlige prosesser og byplanlegging. De jobber også både innenlands og utenlands.

 

Vardehaugen_office

 

Vardehaugen tar utgangspunkt i at hver klient er forskjellig; og at hvert sted på en eller annen måte er særegent og unikt. De har en tilgang til arkitektur hvor de forsøker  å omfavne dette i alle deres prosjekter.

 

Vardehaugen_bakgård2.png

 

Vardehaugen er opptatt av at arkitekturen er ikke en abstrakt geometrisk størrelse, men noe konkret som er knyttet til vår kroppslige eksistens og verden rundt oss. Derfor utfører de tegninger i full skala i bakgården for gi en bedre forståelse av størrelse og proporsjoner i deres prosjekter. Man kan dermed nesten spasere gjennom prosjektene -selv før de blir bygget, og dette var særlig populært blant fjorårets deltagere av Hurtigpraksis!

 

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share