Presentasjon av kontor: Saaha!

Presentasjon av kontor: Saaha!

Vi får den store glede av å besøke det dyktige arkitektkontoret Saaha i løpet av Hurtigpraksis-ukene!

Saaha3

Saaha er et veldig allsidig arkitektkontor med prosjekter innenfor blant annet byplanlegging, komplekse bygg, boliger og designprosjekter. Heldagsbesøket hit vil definitivt by på spennende utfordringer og en innsikt i et bredt spekter av arkitektyrket.

Saaha1

Med partnerne Thor Olav Solbjør, Adnan Harambasic og Kenan Brckalija i spissen drives arkitektkontoret i Oslo og Sarajevo med stort fokus på miljø og med prosjekter i både Norge og Bosnia-Hercegovina. Det Oslobaserte prosjektet “I Love Nydalen” viser godt hvordan kontoret kombinerer kontekstforståelse, bevaring og design. Dette og  mange andre prosjekter det er mulig å lese mer om på deres nettside http://saaha.no.

Vi gleder oss!

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share