Presentasjon av kontor: Dyrø & Moen!

Presentasjon av kontor: Dyrø & Moen!

Vi har gleden av å presantere neste kontor ut: Dyrø & Moen Arkitekter!

Dyrø & Moen 1.jpg

 

Dyrø & Moen er et arkitektkontor med prosjekter varierende i både størrelse og type. Deres fokus på å forene de økonomiske og praktiske aspektene med arkitektoniske kvaliteter er noe av det som gjør deres kontor så spennende. De har kontor i Oslo og er til sammen 18 arkitekter med et stort aldersspenn.

 

Dyrø & Moen 2.JPG

 

Prosjekter Dyrø & Moen har vært tegnet/vært involvert i er blant annet transformasjon og restaurering av Karl Johans gate 12, 1. plass av minikonkurranse for forprosjektet Stovner bad, boligprosjektet Skogveien Studentboliger og mange fler. Det er å anbefale på det sterkeste å ta en titt på deres nettside http://dmarkitekter.no for mer informasjon og interessante prosjekter!

Vi ser virkelig fram til et heldagsbesøk hit!

 

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share