Presentasjon: Byantikvaren!

Presentasjon: Byantikvaren!

Det er ikke kun de tradisjonelle arkitektkontorene som vil være en del av årets Hurtigpraksis; vi vil også besøke Oslos Byantikvar!

Byantikvaren

I løpet av årets Hurtigpraksis er vi så heldige å få besøke byantikvar Janne Wilberg. Hun har en viktig rolle i hovedstadens byutvikling og har blant annet som oppgave å komme med sine vurderinger og meninger rundt mange av byggesakene i Oslo. Hun er “Oslo kommunes faglige rådgiver i alle spørsmål som gjelder bevaring av arkitektoniske og kulturhistoriske verdifulle bygninger, anlegg og miljøer og arkeologiske kulturminner”.

 

Byantikvar_Janne

 

Under fjorårets besøk fikk vi besøke kontoret deres i Maridalsveien. Der fikk vi et kjapt innblikk i deres daglige arbeidsoppgaver samt mange av diskusjonene rundt utbygging av Oslo sentrum. Det var uten tvil et spennende og innholdsrikt besøk og vi gleder oss masse til å besøke Janne igjen i år!

 

Regjeringskvartalet

 

De har også en egen blogg hvor man kan følge med på hva som skjer. Du kan lese den her!

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share