Presentasjon av kontor: WOOD

Presentasjon av kontor: WOOD

Nykommer! Vi er glade over å presentere et kontor som er med på workshoppen for første gang; Wood Arkitekter!

Kontoret holder til sentralt i Oslo, på St. Olavs Plass, har 8 ansatte og ble stiftet i 2010. «Akkurat som mennesker, har også bygninger og tomter karakter og sjel, noe som gjør dem unike. Alle prosjekter har sine styrker og svakheter.», heter det på hjemmesiden deres.

WOOD

Med dette utgangspunktet, samt med kundens ønsker og behov, ønsker kontoret å fremheve det positive, se muligheter der andre ser utfordringer og være kreative det begrensningene fremstår.

wood.JPG

Utenom dette er det relevant å nevne kontorets mange vellykkede prosjekter i tre. Kontoret har gjennomført en rekke mindre, og større prosjekter, blant annet eneboliger, hytter, og tilbygg. Noen eksempler er en boligbebyggelse i Ankerveien (2007), Hytte i Hemsedal (2016) og en enebolig på Hellerud (2016). Sistnevnte har også blitt beskrevet av DN i artikkelen under:

DN: Mennesker ledes alltid mot lyset

Vi gleder oss!

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share