Presentasjon av kontor: OsloTre!

Presentasjon av kontor: OsloTre!

Enda et kontor har fått plass i programmet, og det er med stor glede vi får presentere OsloTre Arkitekter som en del av workshoppen vår! I fjor var vi så heldige å få delta på en workshop hos dem og vi gleder oss masse til å gjenta suksessen i år.

OsloTre

 

Oslotre as er totalrådgiver innen arkitektur, interiørarkitektur og byggeteknikk med lang erfaring i å bygge med tre. Deres fokus er sunne, solide og naturlige trekonstruksjoner, bruk av bioklimatiske prinsipper og naturlig ventilasjon. De jobber både innenfor nybygg, påbygg og rehabilitering — i både stor og liten skala.

 

OsloTre2

 

Kjente verk OsloTre har jobbet med er blant annet Norges største næringsbygg i massivtre med navn Valle Wood, Moelven Limtre og mange andre spennende prosjekter.

Følg deres instagram @oslotre for flere prosjekter og oppdateringer!

 

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share