Presentasjon av kontor: Skajaa!

Presentasjon av kontor: Skajaa!

Neste kontor ut: Skajaa!

SKAJAA Arkitektkontor er en norsk praksis grunnlagt i 2018 av Joakim Skajaa. Kontoret gjør enkle, eklektiske rom og sjenerøse bygninger i alle størrelser. De samarbeider med et bredt spekter av disipliner, og deres prosjekter er delt inn i mange formater fra publikasjoner til utstillinger og bygninger.

 

 

Skaja_plansje

 

Joakim Skajaa er en norsk arkitekt utdannet ved arkitektskolen i Bergen, og i 2009 grunnla han kontoret Eriksen Skajaa Arkitekter med Arild Eriksen i Oslo. Han har gjennom praksis og undervisning engasjert seg i deltakende prosesser, alternative boligmodeller, offentlig rom, urbane rettferdighet og urbane økologi.

IMG_5237

I 2017 var Hurtigpraksis på besøk hos Eriksen Skajaa Arkitekter, noe som i år kommer til å være Skajaa Arkitekter og Fragment.

Vi gleder oss!

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share