Velkommen til hurtigpraksis 2018

Velkommen til hurtigpraksis 2018

Planleggingen av årets HurtigPraksis er i full gang, og vi gleder oss til å arrangere nok et år fyllt med spennende workshops og arkitektoniske diskusjoner. Første gang Arkitektstudenter i HurtigPraksis ble arrangert var sommeren 2015, og i år er fjerde år på rad! Årets HurtigPraksis vil foregå de to første ukene i August, og det er nå åpnet for søknader. Årets deltagere vil få tilbakemelding på om de har fått plass i slutten av april.

Arkitektstudenter i Hurtigpraksis legger opp til et intensivt program hvor hovedfokus er på å være ute på kontorene og tilstede i deres arbeid og hverdag. Gjennom en serie med ulike kreative og praktiske oppgaver, samt noen enklere foredrag vil deltakerne få et innblikk i arkitektens hverdag slik det arter seg utenfor skolens rammer.

I løpet av HurtigPraksis kan man som deltager forvente å få et unikt innblikk i arbeidshverdagen og prosjektene til et bredt spekter av aktører innenfor arkitekturbransjen. Sist år var HurtigPraksis ikke bare hos mange spennende kontorer i forskjellige størrelser, men hadde også opplegg med boligutviklere, byantikvar og plan- og bygningsetaten. Vi vil i løpet av de neste ukene avsløre hvilke aktører som skal være med, så stay tuned!

Du kan følge oss her:
Instagram:  hurtigpraksis
Facebook:   @hurtigpraksis
LinkedIn:    Arkitektstudenter i Hurtigpraksis

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share