2016

TAKK

Hurtigpraksis er over for denne gang og vi i styringsgruppen ser tilbake på to strålende fine uker. Tusen takk til alle som har bidratt til årets workshop; våre flotte deltakere fra BAS, NTNU og AHO, alle kontorer som har tatt oss imot (komplett liste lenger nede på siden), sponsorer, og ikke minst; alle som kom på forrige ukes debatt på ROM. TAKK!

Screen Shot 2016-06-30 at 12.35.24 PM.png
Foto: Andrea Ellefsen

 

PROGRAM 2016

Arkitektstudenter i Hurtigpraksis er et uavhengig initiativ som sommeren 2016 tilbyr 30 arkitektstudenter muligheten til å stifte bekjentskap med arkitektens hverdag ute i arbeidslivet. I løpet av 10 dager vil de 30 deltagere bli presentert for, og få muligheten til å jobbe sammen med, ulike arkitektkontorer og offentlige instanser. Hovedfokuset for workshopen er på å være ute på kontorene og tilstede i arkitektenes arbeid og hverdag. Gjennom en serie med ulike kreative og tekniske oppgaver samt noen enklere foredrag vil deltakerne få et innblikk i arkitektens hverdag slik den arter seg utenfor skolens rammer.

Deltagelse er åpen for arkitektstudenter fra de tre arkitektskolene i Norge: Master i Arkitektur ved NTNU, Bergen Arkitekthøgskole og Arkitekt- og designhøgskolen i Oslo.

Hurtigpraksis 2016 er i gang, og vi i styringsgruppen er stolt over å kunne presentere årets program:

Hurtigpraksis program 2016 final copy
Hurtigpraksis program 2016 final

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share